×

 

Πως να αγοράσετε media…

1 Εισέλθετε ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2 Αγοράστε από το eshop.
3 Ολοκληρώστε την πληρωμή.

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected].

Ωράριο εξυπηρέτησης media eShop

Mon-Fri 9:00πμ – 3:00μμ
Μουσική

Παραγωγή Μουσικής

Η μουσική συνοδεύει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα.

Τα βασικά συστατικά της είναι τα θεμέλια ακόμη και για την ίδια τη ζωή. Τίποτα δεν θα ζούσε ή δε θα λειτουργούσε ουσιαστικά, αν κάποιες διαδικασίες δεν επαναλαμβάνονταν με ρυθμό.

Ο χτύπος της καρδιάς, η βοή του ανέμου, το κελάρισμα ενός ρυακιού ή η μηχανή ενός αυτοκινήτου, ακόμη κι αν δεν αποτελούν μουσική με τη στενή έννοια του όρου, εν τούτοις συκεντρώνουν χαρακτηριστικά που αποδίδουν μια μουσική υπόσταση.

Και o άνθρωπος όχι μόνο αναγνωρίζει αυτά τα μοτίβα, αλλά έχει την τάση να τα αντιστοιχίζει και με καθεαυτά μουσικά ακούσματα και εμπειρίες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι υπάρχει μια σύμπλευση στα μουσικά θέματα που ακούγονται, όταν τέτοιες εικόνες, όπως π.χ. ενός γαλήνιου ρυακιού, παρουσιάζονται σε οπτικοακουστικά έργα.

Από την άλλη, πέρα από τον φυσικό ήχο ή τα εφε, η μουσική υπόκρουση αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό κάθε μορφής παρουσίασης. Από ένα βίντεο εταιρικής ταυτότητας, μέχρι μια παραγωγή μαγειρικής εκπομπής.

Ο λόγος είναι πως η μουσική καλλιεργεί ανάλογα το συναισθηματικό κόσμο των θεατών, επιτρέποντας έτσι στα υπόλοιπα μηνύματα να διεισδύσουν ευκολότερα, να καταγραφούν βαθύτερα και να συνδυαστούν σε μια συνολική, ολοκληρωμένη εμπειρία.

Με βάση τις ανάγκες της παραγωγής σας, συνθέτουμε, παράγουμε και σας παρέχουμε πρωτότυπη μουσική, χωρίς πνευματικά δικαιώματα, για να την χρησιμοποιείσετε, όπως ακριβώς χρειάζεστε, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Κάθε κομμάτι είναι προσαρμοσμένο ακριβώς στις απαιτήσεις αναφορικά με το ύφος, τη διάρκεια, το οργανολόγιο και κάθε άλλη λεπτομέρεια.

Ας συνεργαστούμε...

Περιγράψτε μας τις ανάγκες της παραγωγής σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε μια οικονομική προσφορά...

Χρειάζεστε μουσική για το διαφημιστικό σας;

TOP