×

 

Πως να αγοράσετε media…

1 Εισέλθετε ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2 Αγοράστε από το eshop.
3 Ολοκληρώστε την πληρωμή.

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected].

Ωράριο εξυπηρέτησης media eShop

Mon-Fri 9:00πμ – 3:00μμ
Διαδίκτυο

Διαδικτυακές Διαφημίσεις

Μέχρι και πριν μερικά χρόνια, για να προσεγγίσει μια επιχείρηση ένα ευρύτερο κοινό, έπρεπε να στραφεί στη διαφήμιση στα ΜΜΕ. Όταν δε ήθελε να προβάλλει προϊόντα και υπηρεσίες σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο, ήταν μονόδρομος η παρουσίαση στα μεγάλα παραδοσιακά μέσα. Η προσπάθεια αυτή, όμως, συνεπαγόταν μεγάλο κόστος και δεν απέφερε πάντοτε εγγυημένα αποτελέσματα.

Το διαδίκτυο εκτός από την επανάσταση στη διακίνηση της πληροφορίας έφερε επανάσταση και στη διαφημιστική αγορά.

Καθορίζοντας ένα στοχευμένο κοινό με αυστηρά κριτήρια και με ένα λογικό προϋπολογισμό κάθε επιχειρήση μπορεί να προβληθεί σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες.

Είτε πρόκειται για διαφήμιση στο Δίκτο Προβολής της Google, είτε για διαφήμιση στα Μέσα Κοινωνικής Δικύωσης, το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και μετρήσιμο, και το κόστος πάντοτε μπορεί να διατηρηθεί εντός συγκεκριμένων ορίων.

Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να μας πληροφορήσετε σφαιρικά για την δραστηριότητά σας και τα προϊόντα σας. Κατόπιν μαζί θα διαμορφώσουμε τη στόχευση του κοινού, και θα αναλάβουμε την υλοποίηση της καμπάνιας σας.

Έτσι δε θα χρειαστεί να εμπλακείτε με πολύπλοκες πλατφόρμες ή τεχνολογικούς όρους, αλλά απλά θα συνεχίσετε να είστε αφοσιωμένοι στην επιχείρησή σας.

Διαδικτυακή Διαφήμιση

  • Google Ads

    Το δίκτυο προβολής της Google περιλαμβάνει την ομώνυμη μηχανή αναζήτησης, το YouTube, καθώς και το δίκτυο διαφημίσεων AdSense.
    Επενδύοντας σε καμπάνιες Google Ads μπορείτε να επωφεληθείτε άμεσα με αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, η οποία θα επιφέρει και την ανάλογη αύξηση του πελατολογίου σας.
  • Facebook Ads

    Το Facebook έχει εξαπλωθεί, όπως η τηλεφωνία. Με 1,61 δις ενεργούς χρήστες είναι το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον πλανήτη.
    Εκτός από άμεσους επισκέπτες στη σελίδα σας η διαφήμιση στο Facebook δημιουργεί και ένα προσαρμοσμένο κοινό, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μέλλον εύκολα και δωρεάν.

Βήματα προβολής

Κοινό

Καθορισμός κοινού-στόχου

Προϋπολογισμός

Καθορισμός ημερήσιου προϋπολογισμού

Προβολή

Εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να λάβετε μια οικονομική προσφορά...

Θέλετε να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο;

Μείνετε ενημερωμένοι!

Μάθετε πρώτοι τις τελευταίες προσφορές και τεχνολογικά νέα με ένα μήνυμα απευθείας στο email σας.

TOP