×

 

Πως να αγοράσετε media…

1 Εισέλθετε ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2 Αγοράστε από το eshop.
3 Ολοκληρώστε την πληρωμή.

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected].

Ωράριο εξυπηρέτησης media eShop

Mon-Fri 9:00πμ – 3:00μμ

e-λιανικό

Ηλεκτρονικό Κατάστημα απολύτως δωρεάν για τον δικαιούχο.

Αποκτήστε άμεσα διαδικτυακή παρουσία και ξεκινήστε τις πωλήσεις εξ αποστάσεως, το προγραμματισμό του click away, τη διαχείριση του πελατολογίου σας και σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ.

Επιδότηση εως 5.000€ από το ΕΣΠΑ για δημιουργία eShop

Ανοίγει μέσα στις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για επιχορήγηση κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα.

Ποιούς αφορά;

Υφιστάμενες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Η δράση αφορά δημιουργία ή αναβάθμιση υπάρχοντος ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχειρήσεις λιανικής, οι οποίες επλήγησαν από τον COVID-19.

Η δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες.

Για τα πλήρη στοιχεία του προγράμματος κάντε κλικ εδώ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 80.000.000€.

Υπεύθυνος για την υλοποίηση και τη διανομή των επιδοτήσεων στους δικαιούχους είναι ο Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα".

Τι καλύπτεται;

100% κόστος κατασκευής και υποστήριξης

Καλύπτονται όλες οι δαπάνες στο 100% για το σχεδιασμός, την κατασκευή, ανάπτυξη και υποστήριξη του ηλεκτρονικού καταστήματος του δικαιούχου.

 

Πως θα ωφεληθώ;

Πωλήσεις από απόσταση και προγραμματισμός πωλήσεων

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι μόνο ένα εργαλείο για πωλήσεις εξ αποστάσεως. Μέσω ενός εξελιγμένου ηλεκτρονικού καταστήματος μπορείτε να προγραμματίσετε τις πωλήσεις σας ακόμη και στο φυσικό σας κατάστημα, ακολουθώντας της τακτική του click away.

Επίσης, σας παρέχει διευκολύνσεις για την διαχείριση του πελατολογίου σας, προσφέρει δυνατότητες διαχείρισης καναλιών μάρκετινγκ και προώθησης του προϊόντος σας.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ακόμα, είναι δυνατόν να συνδεθεί και να συνεργάζεται αρμονικά με το λογιστικό σύστημα της επιχειρησής σας.

Τι πρέπει να προσέξω;

Αναβαθμισιμότητα, ασφάλεια, λειτουργικότητα

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να έχει βασιστεί σε μια πλατφόρμα που να είναι "ζωντανή", να μπορεί να ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις που προκύπτουν τόσο από τη λειτουργία του, όσο και θέματα ασφάλειας.

Η προβολή των προϊόντων σας θα πρέπει να ακολουθεί μεθόδους δόμησης δεδομένων, ώστε να είναι προσιτά στις μηχανές αναζήτησης, και να αξιολογούνται από αυτές θετικά, για να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις κατάταξης.

Εμείς, πέρα από την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών για τους πελάτες μας, διαθέτουμε και ιδιόκτητο ηλεκτρονικό κατάστημα, κάτι που μας διδάσκει πολλά και από πρώτο χέρι για τον τρόπο που κινείται η αγορά και ποιές ενέργειες ωφελούν πραγματικά έναν επαγγελματία, ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Δείτε το εδώ.

Τι δυνατότητες ακόμα ανοίγονται;

Google Merchant, Facebook Store, Skroutz, Best-Price

Το eShop σας δεν είναι απλά μια νησίδα του διαδικτύου που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας. Σας ανοίγει το δρόμο για να προσεγγίσετε ακόμη μεγαλύτερο πελατολόγιο και να διαδώσετε τις προσφορές και τις ανταγωνιστικές τιμές σας.

Οι μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης τιμών καθορίζουν συγκεκριμένα κριτήρια για την ενσωμάτωση των προϊόντων σας. Το eShop σας θα πρέπει να τη πληροί για να μπορούν αυτές να αντλούν υλικό.

Ακόμη το Google Merchant Center σας δίνει τη δυνατότητα τα προϊόντα σας να εμφανίζονται με φυσικό τρόπο στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης.

Το Facebook σας παρέχει πλέον το Facebook Store έναν εξειδικευμένο χώρο στη δημοφιλή πλατφόρμα όπου συγκεντρώνονται τα αγαθά που προσφέρετε και κατ' επέκταση μπορείτε να τα προωθήσετε ευκολότερα και ταχύτερα.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να ενσωματώνει δυνατότητες ροής, ώστε οι πλατφόρμες αυτές να ανακαλύπτουν τα προϊόντα σας.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε...

HTML 5

WordPress

WooCommerce

Ας συνεργαστούμε...

01

Εκτιμούμε

Μελετάμε τα δεδομένα της επιχείρησής σας.
02

Σχεδιάζουμε

Προσαρμόζουμε στις ανάγκες σας την πρότασή μας.
03

Υλοποιούμε

Ολοκληρώνουμε την υλοποίηση της λύσης σας με ταχύτητα και ακεραιότητα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Χρησιμοποιούμε λογισμικό ανοικτού κώδικα για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, το οποίο διασφαλίζει εγγυημένη διάρκεια ζωής, ασφάλεια, αναβαθμισιμότητα.

Ίδια Πείρα

Ο όμιλός μας διαθέτει εμπορική επιχείρηση κι έτσι γνωρίζουμε πραγματικα τις ανάγκες των σύγχρονων εμπορικών επιχειρήσεων εκ των έσω.

Προσωποποιημένη Εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για εσάς όποτε μας χρειαστείτε με άμεση και ανθρώπινη επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο.

Επιπλέον Παροχές

Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, έτσι συνεργαζόμαστε άμεσα με τους άλλους συνεργάτες σας (λογιστές, ΤΠ Ιδρύματα, δικηγόρους κτλ.)

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο τηλέφωνο +30 698 30 78 262 ή το [email protected].

TOP