Πως μπορείτε να εξάγετε εύκολα τις εικόνες από αρχεία .docx - Astarte Media
0,00 (0 items )

No products in the cart.

+30 210 51 31 915

Πως μπορείτε να εξάγετε εύκολα τις εικόνες από αρχεία .docx

Έχετε βαρεθεί να κάνετε copy – paste τις εικόνες που σας στέλνουν εισηγμένες σε αρχεία κειμένου Word, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε; Υπάρχει μια ευκολότερη λύση, δυστυχώς, όμως, λειτουργεί μόνο για τα αρχεία .docx, δηλαδή τον τύπο αρχείων κειμένου που αποθηκεύει το Word μετά την έκδοσή του Office 2007.

Μπορείτε, λοιπόν, πολύ απλά να μετονομάσετε τα αρχεία σε .zip και να τα ανοίξετε με το WinRar ή το WinZip. Όταν ανοίξετε το αρχείο θα βρείτε τον φάκελο «Word» και, όταν τον ανοίξετε, θα βρείτε τον υποφάκελο «media». Εκεί μέσα βρίσκονται όλα τα αρχεία εικόνων που έχει εισάγει κάποιος στο αρχείο loss of weight.docx και μπορείτε πολύ απλά τα εξάγετε και να τα χρησιμοποιήσετε!

Πως γίνεται αυτό;

Τα αρχεία .docx ουσιαστικά είναι αρχεία .zip με διαφορετική κατάληξη και χρησιμοποιούν το Open XML format. Η Microsoft υιοθέτησε αυτόν τον τύπο αρχείων για τη σουίτα γραφείου της, καθώς είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος – υπάρχει από το 1990 – και δίνει μεγαλύτερες προοπτικές συμβατότητας με άλλα λειτουργικά και προγράμματα συστήματα.

Διαβάστε περισσότερα

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa338205.aspx

Leave a Comment!

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *